img
035

Medium Noelle

Welkom, Mijn naam is Noelle en ik ben <b> paranormaal begaafd</b>.
Ik ben <b>boeddhistisch</b> en werk naast mijn werk als <b>medium</b> als medici in het ziekenhuis. Ik ben veel buiten en zie de dieren en de natuur als mijn leermeesters.
Wat je van mij kan verwachten is dat, als jij mij daar toestemming voor geeft, ik met jou meekijk achter de schermen van de show van jouw leven. Jij bepaalt op welk <b>levensvlak.</b>

Samen met jou zoeken we jouw <b>energetische knopen</b>. Knopen kan je zien als <b>emotionele triggers, pijnlijke patronen</b> die steeds terug komen, of obstakels waar je maar niet doorheen komt. Soms zijn deze knopen generationeel en zitten ze al <b>jaren energetisch in de familie>/b>. Soms zijn ze van een recente ervaring. Hoe dan ook geeft het leven je een uitnodiging tot <b>groei</b> wanneer de knopen door ervaringen zichtbaar worden. Ik kan je <b>handvatten</b> geven hoe je deze <b>knopen los kunt halen</b> om zo nog meer te kunnen leren en <b>genieten</b> van jouw unieke <b>levenservaring</b>.

Ook kan ik jou <b>spiritueel ondersteunen</b> bij verschillende <b>rouwprocessen</b> of bij vragen over <b>dierbaren</b> die fysiek de aarde hebben verlaten. Je mag mij <b>foto's </b>sturen als je je daar prettig bij voelt. Deze kan ik energetisch <b>lezen</b> en kunnen de <b>Reading</b> ondersteunen.

Ons <b>onderbewustzijn</b> communiceert met ons door <b>dromen</b> en soms door lichamelijke en/of geestelijke klachten. Het is een geschenk dat de medische zorg bestaat. Maar kunnen begrijpen wat onze <b>ziel</b> en ons <b>lichaam</b> ons wil vertellen is magisch. Ook hier kan ik jou bij <b>ondersteunen</b>.

Planeet aarde is de meest uitdagende planeet om te <b>incarneren</b>. Er valt enorm veel te zien en vooral te leren! We zijn hier allemaal gekomen met een <b>zielsdoel</b>. Tijdens onze unieke levenservaring komt er <b>fysiek, emotioneel, relationeel en spiritueel</b> een hoop op ons af. Het is heel normaal om soms het <b>overzicht</b> kwijt te zijn. Jou <b>helpen</b> op dit soort momenten is de rede van mijn <b>incarnatie</b>.

Mijn grootste wens is om aan jou over te mogen brengen is de boodschap dat : het leven voor ons is, nooit tegen ons. Al voelt het soms wel zo. En dat is mijn doel. Om jou te helpen met het leven te ervaren als onze beste vriend in plaats van onze grootste vijand.
BE0907 37429150cpm

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!