img
044

Myriam

!! BEST CHATTEN !! Negatieve energie, blokkades, indrukken en entiteiten verwijderen om je goed te voelen. Vragen direct beantwoord krijgen met pendel. Hoogsensitief.

Hallo mooi mens, via deze weg wil ik je helpen bij je spirituele en persoonlijke groei. Mijn weg begon in 1986 toen ik afgestudeerd was als binnenhuisarchitecte. En met vol enthousiasme begon ik te werken. Maar toen kwamen ongekende angsten naar boven, ja ik noemde het angsten. Omdat hoogsensitief nog niet bestond. Ook artsen konden me niet begrijpen. En zo is mijn zoektocht begonnen.

Nu kunnen we meer zeggen dat energieën die ons blokkeren. Zo is mijn zoektocht begonnen. Zoeken naar oplossingen voor wat je niet meer kan en die anderen normaal vinden vb drukke ruimtes. Ik werd er moe van. Ben begonnen met boek de Celestijnse belofte, dan cursussen, thuisstudie want in groep lukte dat niet oa Bachbloesems, Ho'oponopono, EMDR, trauma-coaching, huizen energetisch zuiveren, pendelen, tarot, veel engelenkaarten, Reiki behandelingen, inwijdingen, Access Bars, kristallenwinkel, Lenormand. Door de ervaringen in mijn winkel en praktijk, die ik nu 20 jaar heb wil ik mensen helpen terug zichzelf te zijn.Entiteiten, en negativiteit en blokkades die je belemmeren wegnemen dat je je weer beter voelt. Kan zeker op afstand. Ook met chat. Kan ook innerlijke rust brengen en spanningen wegnemen samen met mijn gidsen. Pendelen. Numerologie, Luisterend oor, advies geven. Kaarten.Dank uMet vriendelijke groetjes

En nog een heel fijne dag


Myriam
BE0907 37429150cpm

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!