Steven’s blog verhalen

Mijn naam is Steven Korpel en al sinds ik een kind was heb ik een bijzondere connectie met het universum. Ik zag mensen en wezens die er niet fysiek waren en voelde veel emoties van anderen. Het voelde normaal voor mij maar ik besefte al snel dat niet iedereen dit kon en er voor open stond. Dus heb ik jaren lang deze gave's verborgen tot ik duidelijk door kreeg, 10 jaar geleden, dat ik mensen mocht helpen met deze gave's.Ik ontwikkelde mijn spirituele gaves en behaalde mijn reiki master en Mahatma energy practitioner diploma.Nu deel ik mijn ervaringen en boodschappen van de overleden personen, engelen en andere spirituele gidsen die via mij contact zoeken om hun liefdevolle boodschappen te delen met de wereld.Ik begeleid andere mensen op hun levenspad en leer ze omgaan met hun hooggevoeligheid en spirituele gave's wat heel mooi en dankbaar werk is om dag in en uit te mogen doen.

Mannen en veiligheid

Vaak als we over veiligheid hebben in het algemeen en in relaties kijken we hoe de man de vrouw zich veilig , gezien en gehoord kan voelen.
Dat ze zich kan uiten en laten zien in al haar emoties , ideeën en hele zijn en de man het anker is of de vuurtoren kan zijn waar hij dit kan doen....
Lees verder

Stilstand

Er was even volledige stilstand. Ik heb even geen blog meer geschreven omdat mijn vader eind mei plotseling is overleden.
Dit zette mijn leven op zijn kop ....
Lees verder

Loslaten

Één van de moeijlijkste dingen in het leven. We kunnen zo gewend zijn aan bepaalde dingen en mensen om ons heen, ....
Lees verder

Je stem

De woordvoerder van je hart of je ego? Elke keer als we onze mond openen en met onze stem woorden vormen...
Lees verder

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!