Psychic mediums,clairvoyants and (life)coaches

Do you want answers to your questions?

Get in touch easily - directly online or make an appointment

Create your account

call / chat for only 0.90 cents per minute.

061 00:00:00

Gediplomeerd medium Dephanie

Hoi hoi, ik ben Dephanie, ervaren en gediplomeerd Medium en life coach. Ik ben bereikbaar voor onderwerpen als relatie, de liefde en contact met overleden dierbaren, zielsverwant en tweelingzielen en ook kaartlegging.....
Ik adviseer in alle aspecten en ik ben expert in onder anderen, liefde, gezondheid, huwelijk, geldzaken en relaties.

Ik ben ook heel goed in healings processen, pendelen en ook met mijn Gidsen bezig zijn. Ik ben eerlijk en betrouwbaar en jouw geheimen worden mijn geheimen, dus wees niet bang neem zo snel mogelijk contact met mij op.
BE0907 37429150cpm
077 00:00:00

Medium Emelina

Hallo lieve mensen, mijn naam is Medium Emelina en mijn doel op aarde is om mensen te helpen.
Ik ben heel sterk met het helpen op het gebied van complexe liefdesrelaties en ik wil u graag verder helpen met vragen waarop u geen antwoord kunt vinden of waarbij u vastloopt.

Bij mij kun je altijd terecht ook als je een luisterend oor nodig hebt.
Om meer inzichten te krijgen werk ik met mij Gidsen.
Ik ben helderwetend, heldervoelend, spirituele coach en leg de kaarten.
Ook voor allerlei andere vragen kan je bij mij terecht.

We gaan samen kijken waar je staat en wil samen met jouw oplossingen en antwoorden vinden.
BE0907 37429150cpm
076 00:00:00

Medium / Tarot expert Dimitri

Welkom in de wereld van Dimitri, jouw gids op het spirituele pad. Als expert in tarot, numerologie, helderziendheid en heldervoelendheid, ben ik hier om jou te helpen. Mijn levenspad is ook 11, wat betekent dat ik een bijzondere connectie heb met intuïtie, spirituele verlichting en het vermogen om anderen te inspireren.

Met mijn diepgaande kennis van tarot kan ik de geheimen van de kaarten onthullen en
je begeleiden naar inzicht en helderheid. Door de symboliek en betekenis van de kaarten te begrijpen, kan ik de sluier van de toekomst voor je oplichten en je helpen antwoorden te vinden op jouw levensvragen.

Daarnaast heb ik me verdiept in de numerologie, waarbij ik de kracht van getallen gebruik om jouw levenspad te onthullen. Met het getal 11 in mijn levenspad ben ik begiftigd met speciale kwaliteiten die mij in staat stellen anderen te helpen. Mijn intuïtie is scherp en ik heb het vermogen om verborgen waarheden te doorgronden. Ik kan anderen inspireren en begeleiden op hun spirituele reis.

Als helderziende en heldervoelende kan ik subtiele energieën waarnemen en diepgaand begrijpen. Ik kan de zorgen en vragen in jouw hart voelen en je helpen een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen te bereiken. Mijn doel is om een veilige en liefdevolle ruimte te creëren waarin jij jezelf volledig kunt openstellen en de antwoorden kunt vinden waar je naar verlangt.

Ik voel een diepe roeping om anderen te helpen en te begeleiden op hun levenspad. Mijn toewijding is om door te gaan totdat jij tevreden bent, totdat je de vrede en helderheid hebt gevonden waar je naar zoekt. Samen kunnen we antwoorden vinden op jouw levensvragen, inzichten verkrijgen en groeien op spiritueel niveau.

Dus als je op zoek bent naar begeleiding, naar een dieper begrip van jezelf en je levenspad, nodig ik je uit om samen deze reis te maken. Laten we de magie van tarot, de wijsheid van numerologie en de kracht van mijn helderziendheid en heldervoelendheid gebruiken om jou te helpen antwoorden te vinden en in je volle potentieel te stappen.
BE0907 37429150cpm
066 00:00:00

Medium Jewel

Van jongsaf aan is medium Jewel al paranormaal begaafd. Zij krijgt ingevingen en wordt geleid door haar gidsen en engelen.
Zo kan zij jou helpen om antwoord te krijgen op uiteenlopende levensvragen.
BE0907 37429150cpm
039 00:00:00

Paragnoste Jennifer

Mijn naam is Jennifer ,ik ben heldervoelend en zeer ervaren Top paragnost en Medium, graag sta ik in bij uw levensvragen betreft liefde,werk ,Financiële, kinderen en ook voor andere levensvragen kunt u bij mij terecht, heb ervaring met engelen reading en Tarot kaarten ik krijg mijn antwoorden van bovenaf
Geen enkel vraag is voor mij teveel
BE0907 37429150cpm
069 00:00:00

Medium Lorena

Relatie medium Lorena is een specialist in het helpen bij relatie vragen en problemen. Als het gaat om onzekerheden en twijfels bij een break-up kun je bij haar terecht voor duidelijkheid
BE0907 37429150cpm
017 00:00:00

Helderziend Medium Saskia

Medium Saskia is een echt top medium, krachtig helderziende, helder voelend en gespecialiseerd in relatie problemen.

Ik ben geboren met gaven, naarmate ik ouder ben geworden ben ik me er meer van bewust geworden dat ik speciaal op aarde ben gekomen om mensen te helpen die mij nodig hebben. En dat doe ik met veel liefde en plezier. Je kunt mij vragen stellen over liefde, relatie problemen, werk, financiën, kinderen, en alle overige vragen zal ik met liefde beantwoorden.
tijdens mijn reading wordt ik bijgestaan door mijn Engelen en gebruik ik mijn kaarten dan heeft u nauwkeurig antwoord op uw vragen.

Tot snel.
BE0907 37429150cpm
037 00:00:00

Medium Euredise

Zeer Spiritueel Medium Euredise is een allround medium ,is heldervoelend, helderwetend en gespecialiseerd in winti gebeden, zwarte magie en rode magie weghalen. Zij kan ook de lenormand kaartenleggingen doen en maakt gebruik van verschillende energieën, heeft u vragen maak contact en je krijgt op alles Antwoord, je kunt ook je toekomst te weten komen en je verleden achter Halen dus je financiële status en relatie problemen worden opgelost dus het komt goed en maak contact.
BE0907 37429150cpm
033 00:00:00

Medium Saskia

Ervaren Medium Saskia spreekt zowel NL als Turks en helpt jou antwoorden te krijgen op jouw levensvragen. Met haar jarenlange ervaring kan zij snel tot de kern komen en voelt veel energieën direct aan. Heb jij vragen waar jij een antwoord op wilt? Neem contact op met dit Topmedium en sta versteld van haar gaves
BE0907 37429150cpm
071 00:00:00

Helderziend Top Medium Malla

Welkom Mijn naam is Malla en ben medium helderziend en heldervoelend. Met mijn gaven kan ik je inzichten geven in je leven.
BE0907 37429150cpm
074 00:00:00

Gediplomeerd Medium Renate

* Tarotist, astroloog, numerologie en chakrahealing zijn enkele kwaliteiten van gediplomeerd medium Renate
Wil jij antwoorden omdat je rond loopt met vragen of twijfels? Neem contact op met Renate en ervaar wat zij voor jou kan betekenen.

Renate is gediplomeerd en gespecialiseerd in verschillende disciplines
- ritueel deskundige
- Bach bloesems
- Numerologie
- Astrologie
- Hypnotherapie
- Chakra, edelsteen en aromatherapie
- Coach positief denken
- Fes therapie
BE0907 37429150cpm
041 00:00:00

Medium Nella

Misi Nella is een vooruitziend medium die er is om jou te helpen meer uit het leven te begrijpen en vragen beantwoord te krijgen die je bezig houden.
Je kan voor alle vragen bij misi Nella terecht, zij zal middels haar aangeboren gaven je zo goed mogelijk weer op weg helpen.
BE0907 37429150cpm
011 00:00:00

Medium Debby

Van jongs af aan is medium Debby al paranormaal begaafd. Voelde en hoorde van alles en leek hiermee enorm op haar oma die haar geleerd heeft om te gaan met haar helderziende, helderhorende en heldervoelende gaven. Zij kan u helpen met relatie problemen of vragen, werk gerelateerde of financiële zorgen en angsten.

Door de medemens te helpen voelt zij zich het prettigst. Medium en paragnoste Debby kan u vragen naar uw geboortejaar en naam en u hierdoor nog preciezere informatie geven omtrent uw vragen.

Voel u vrij om contact op te nemen , geen vraag is haar te gek.
BE0907 37429150cpm
056 00:00:00

Surinaams medium Mieke

Met mijn surinaamse achtergrond heb ik mijzelf in meerdere gaves kunnen specialiseren. Heb je problemen op het gebied van Liefde en zou je daar een verandering in willen brengen? Ik ben er voor jou!

Zou je verder willen kijken van generatie tot generatie dan ben ik de juiste persoon om jouw mijn hulp aan te bieden.
BE0907 37429150cpm
038 00:00:00

Helderziend Medium Joyce

Helderziende Joyce is een Surinaams medium dat enorm sterk is in het verbreken van alle vormen van negatieve energie waardoor jij weer verder kunt. Zij werkt op alle vlakken (o.a verbreken van zwarte magie invloeden) en neemt de tijd voor ieder die een beroep op haar doet. Zij kan je verder helpen en staat bekend als Surinaams top medium!
BE0907 37429150cpm
055 00:00:00

Bekend TopMedium Patrick

Maak kennis met de kracht van Patrick, een bekend Top Medium, zeer accuraat Paragnost en Ervaren Kaartlegger, bekend van meerder televisie programma's.

Hallo ik ben helderziende en zet mijn gaven in met behulp van de tarotkaarten. Zij helpen mij u te helpen op de weg die de toekomst aangeeft. Ook helpen zij ons met het verleden en de verwerking van verlies of tragedie. Ik kan u helpen om de antwoorden te vinden waar u zo naar op zoek bent. Daarnaast heb ik me verdiept in het Inca-sjamanisme, mediumschap en coaching. Ik kan je helpen met al jouw levensvragen.
Liefde gerelateerde vragen, verslavingen, om te gaan met angsten en teleurstellingen, geestelijke klachten, om het zelfvertrouwen terug te krijgen, en jou weer volledig in je kracht zetten.

Indien gewenst leg ik ook de kaarten en werk ik met mijn pendel, maar het liefst werk ik met mijn gidsen.

Bel of chat snel met mij en ervaar de kracht van een krachtig Sjamanistisch Medium!
BE0907 37429150cpm
062 00:00:00

Medium Elisabeth

Erkend Helderziende/Heldervoelend Medium 69 jaar geboren met deze Gave, van jongs af aan,een Roeping!!
Helpt u met balans in Relatie, met Fotoreading direkt wat ik door krijg op uw vraag een antwoord, die ik mag ontvangen van de AardsEngelen, en met de Gene-Zijde Geef ik Verlichting door middel van Healingen vooral voor pijnen op Afstand!!

Via uw stem, krijg ik uw innerlijke Energieen door waarmee ik u 100% kan invoelen, waar Blokkades zich in uw lichaam of geest bevinden en genees ik op afstand. U zal zich beter gaan voelen,

In liefdevolle en overtuiging!!dat ik in mijn leven mag uitdragen.

Ook Zwarte- Magieen, haal ik bij u weg, Paniekaanvallen, Psychische klachten zullen verdwijnen,

Onder Trans-Meditatie zal ik u bij staan via de krachten,die ik mag ontvangen,

Deze Gave is een roeping er is meer dan Hemel en Aarde, liefs en kracht van Elisabeth.
BE0907 37429150cpm
019 00:00:00

Top Medium Ton

Naast medium is Ton een sjamanistische healer met een bijzondere gave.Tijdens een gesprek weet medium Ton direct waar het knelt. Hij kan feilloos invoelen op jouw energie waardoor je terug in je authentieke kracht zal staan en je eigen natuur kan (her)ontdekken.

Heb je nood aan antwoorden en inzichten? Wil je je innerlijke kracht aanboren om de beste versie van jezelf neer te zetten? Dan kan medium Ton je ongetwijfeld helpen.

De specialiteiten van Medium Ton

• sjamanistisch healen
• numerologie
• contact met overledenen
• energetische reinigingen van zowel mens als huis
• energetisch invoelen op algemene vragen en spirituele ontwikkeling
BE0907 37429150cpm
025 00:00:00

Medium Lenie van Overdijk

Ruim 35 jaar ervaring als Paragnost, Transmedium, Pijnbestrijding, Magnetiseur, Sjamaan,zwarte magie verbreken, Huizenreiniging. Opgelet! ik doe geen voorspellingen. Ik werk puur vanuit mijn lichtintentie met mijn gave zonder hulpmiddelen. Mijn Missie in dit leven is om jou liefdevol te helpen in kracht en vertrouwen. Heb ruim 35 jaar ervaring als Transmedium, Magnetiseur, Paragnost, Medium, Huisopschoning, Sjamaan, Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Heldervoelend, Helderruikend etc.. Vanaf mijn jeugd heb ik al zeer veel paranormale ervaringen mogen beleven. Mijn gave heeft zich in een stroomversnelling ontwikkeld. Mijn Gidsen boden mij de leerschool waardoor ik rechtstreeks in verbinding ben met de Lichtwereld. Pijnbestrijding Ook ben ik gespecialiseerd in pijnbestrijding voor mensen en dieren, heb helende handen. In samenwerking met gene-zijde geef ik verlichting bij pijn door middel van magnetiseren.Het werkt vrij direct omdat het pure geneeskrachtige energie is met dieptewerking. Gesprekstherapeut Tevens ben gesprekstherapeut bij liefde- en vriendschapsproblemen. Kan invoelen op personen waar u een vraag over heeft. Energetische huizenreiniging Tijdens het opschonen van huizen neem ik entiteiten waar en begeleid deze vervolgens naar het licht, waarbij het opheffen van blokkades ook een rol speelt. Entiteiten willen ons vaak niet bang maken omdat ze niet weten dat ze dwalende zijn.Vaak zijn ze zelf heel erg angstig en daardoor kun jij je ook heel angstig gaan voelen.Ze zijn vaak wanhopig en boos omdat ze niet weten waar ze naartoe moeten.Het zijn gewoon overleden mensen die de weg kwijt zijn en ze denken dat ze nog leven. Samen met mijn Gidsen begeleiden wij ze liefdevol naar het licht. Innerlijke rust en spanning Tijdens ons gesprek kan ik de spanning bij je weghalen in samenwerking met mijn Gidsen Ik werk in het verleden en in het NU. Je mag mij bellen met de meest uiteenlopende vragen, ik help je graag verder. Een lieve warme groet van Lenie.
BE0907 37429150cpm
083 00:00:00

Medium Loubna

Ik help je heel graag om je kracht terug te vinden, tijdens de reading ik ben jouw luisterend oor en samen lossen wij je vragen en problemen op. Ik help je heel graag verder! Ik ben gespecialiseerd in Relatie en breakup problemen
BE0907 37429150cpm
064 00:00:00

Medium TopParagnoste Johanna

Top medium en Energetisch-Therapeut Johanna geeft uitleg op foto readingen en kan invoelen op de energie van uw stem. Voor inzicht, begrip en bewustwording met als doel; vooruit gang in denken en doen. Negativiteit analyseert zij dmv uw bioklok in kleurentherapie. Ook bied zij diverse kaartleggingen ( Zigeunerkaartleggingen ) aan en fotoreading en Zigeuner foto Handlezing maar ook KIBA momenten en de betekenis hiervan en van de nummers
via Uw handlijnen. kan zij door inzichten duidelijkheid geven in het verloop van uw karma.
Leggingen over liefde en toekomst in karma
In Liefde en Licht
Johanna
BE0907 37429150cpm
070 00:00:00

Sterk waarnemend medium Ovilia

Medium Ovilia werkt op een bijzonder krachtige manier aan het helpen oplossen van jouw levens vragen en twijfels. Door middel van afstemming en het krijgen van visioenen geeft zij je antwoord op jouw vragen en helpt je verder bij twijfels.
BE0907 37429150cpm
085 00:00:00

Heldervoelend medium Jacky

Ik spreek engels en duits naast nederlands.
Als reader en channeler geef ik boodschappen door en ben ik een geboren healer.
Ben bereid healingen op afstand te geven.
Specialisatie is: invoelen foto's, vorige levens en incarnaties, werk en carriere.
Als life coach en spiritueel coach begeleid ik mensen in mijn praktijk, geef kundalini sessies,
vrouwencirkels en alles wat met energie transmissie te maken heeft.
BE0907 37429150cpm
021 00:00:00

Medium Melanie

Melanie is een krachtige helderziend, heldervoelend en helderhorend medium en pranic healer

Ik ben geboren met gaven, naarmate ik ouder ben geworden ben ik meer van bewust geworden dat ik speciaal op aarde ben gekomen om mensen te helpen die mij nodig hebben. En dat doe ik met veel liefde en plezier. Je kunt mij vragen stellen over liefde, relatie problemen, werk, financien, kinderen, en alle overige vragen zal ik met liefde beantwoorden.
Tijdens mijn reading wordt ik bijgestaan door mijn Engelen en ook mijn gidsen en gebruik ik mijn kaarten en geboorte cijfers dan heeft u nauwkeurig antwoord op uw vragen.

Tot snel..
Medium Melanie
BE0907 37429150cpm
012 00:00:00

Heldervoelend Medium Ramsay

Medium Ramsay,
is een heldervoelend en helderhorend medium en helpt jou om inzichten te verkrijgen op al jouw levensvragen, waardoor je opnieuw in je kracht komt te staan. Ik maak eveneens gebruik van de Lenormand-, Engelen- en zigeunerkaarten, zodat ik jou nog meer antwoorden en inzichten kan geven. Indien je wilt kan ik contact leggen met jouw overleden dierbaren en daar je vragen over beantwoorden. Middels jouw energie kan ik feilloos aanvoelen waar je op dit moment in je leven staat en gaan we samen terug naar de basis van jouw gevoel, zodat alles opnieuw en liefdevol kan stromen.

De specialiteiten van Medium Ramsay

• toekomstvoorspellingen
• kaartleggingen
• liefdes- en relatievraagstukken
• werk gerelateerde vragen
• coaching en begeleiding
BE0907 37429150cpm
042 00:00:00

Tarot specialist/Medium Sarah

Ik ben gespecialiseerd in tarot, waar ik je mee kan helpen met al je prangende vragen. Of als je even een luisterend oor nodig hebt kan je ook zeker bij mij terecht. Ook ben ik nu sinds een tijdje bezig met runes leggen wat een hulpmiddel is om jou bij te staan in je twijfels en vragen.
Ik kan je zowel in het Nederlands als het Engels verder helpen.

Van kleins af aan ben ik heel gevoelig naar mensen hun aura’s en de gevoelens die ze meedragen. Als jij met jezelf in de knoop zit of wat onzeker bent werk ik graag met je verder op vlak van spirituele en zelf healing.
Ik kan je ook helpen bij ritueeltjes om je huis of omgeving te reinigen, of wil je juist een ritueeltje om iets of iemand los te laten?

BE0907 37429150cpm
084 00:00:00

Medium Angelo

Hallo ik ben Angelo, ik ben Helderwetend en heldervoelend. Ik maak gebruik van de Engelenkaarten en Tarrotkaarten. Ik kan je helpen met vragen over de liefde. Algemeen, Spiritueel en Winti. Ik ben eerlijk en oprecht en draai niet om feiten heen. Aarzel niet mij te contacen te samen met mijn gidsen. In liefde en licht hoop ik er voor je te zijn
BE0907 37429150cpm
072 00:00:00

Medium Chantal

Hallo daar, ik ben medium Chantal. Ik ben een geduldig mens met een luisterend oor en dat gaat maken dat wij heel snel een klik zullen hebben. Niks is te vreemd om te bespreken en ik respecteer altijd je privacy omdat wat wij bespreken ook echt tussen ons blijft. Het is niet altijd even makkelijk iemand te vertrouwen, maar bij mij als medium mag u dat 100 procent verwachten. Bij ieder eerste gesprek bouwen wij een band op, zodat u zich beter kunt openstellen naar mij toe om meer helderheid voor u binnen te halen. Aarzel niet zou ik zeggen, geef mij vandaag nog een belletje of stuurt mij een bericht . Ik beschik over ruime levenservaring en heb een groot inlevingsvermogen. Ik help je bij het maken van belangrijke keuzes. Ik kan een blik in het verleden en de toekomst geven waardoor jij weer verder kan.
BE0907 37429150cpm
082 00:00:00

Medium Rado

Succes in de liefde, relaties en ook op het gebied van werk. Het enige wat ik nodig heb zijn duidelijke vragen! Neem GERUST contact met mij op.

Hii hallo, Sinds mijn jongere jaren hoor en zie ik alles. Toen wist ik er nog niet mee om te gaan. Ik had er zelfs last van. Nu jaren later hou ik me vooral bezig met vraagstukken over het heden en over de toekomst. Loop je ergens in vast en zoek je naar antwoorden en een oplossing? Ik zet tijd om in timeframes door in jouw schoenen te lopen en aan te mogen voelen wanneer er iets staat te gebeuren. Tijdens onze gesprekken maak ik verbinding met jouw energie en krijg ik naast blokkades ook woorden, beelden en/of boodschappen door. Hierbij meet ik de vibraties van de energieën. Hierdoor kan alles duidelijk en inzichtelijk worden. Ik zet hierbij mijn ego volledig aan de kant. Ondanks dat ik niet altijd zeg wat je wil horen, kunnen we er samen voor zorgen dat we de weg vrij maken naar jouw succes. Succes in de liefde, relaties en ook op het gebied van werk. Het enige wat ik nodig heb zijn duidelijke vragen! Neem GERUST contact met mij op.
BE0907 37429150cpm
015 00:00:00

Medium Mirjam

Mirjam is van jongs af aan hoogsensitief, helderhorend-, voelend- en wetend. Door haar jarenlange ervaring met de spirituele wereld heeft Mirjam haar mediumschap sterk ontwikkeld. Medium Mirjam ondersteunt jou op een duidelijke en ondubbelzinnige wijze met al jouw prangende vragen. Je kan bij Mirjam terecht voor uiteenlopende spirituele diensten zoals contact met overledenen, het uitlezen van foto’s (psychometrie) en sjamanistische rituelen om je huis te reinigen.

Bovendien kan je bij Mirjam terecht voor het healen van je aura en traumatische gebeurtenissen. Medium Mirjam biedt ondersteuning bij het afscheid nemen van een geliefde en begeleidt jou bij het rouwproces. Ze werkt altijd op een praktische, maar vooral liefdevolle manier.

De specialiteiten van medium Mirjam

• contact met overleden dierbaren
• begeleiding bij trauma
• healingen voor mens en dier
• helder invoelen op al jouw levensvragen
• een luisterend oor
• commuicatie met dieren
BE0907 37429150cpm
065 00:00:00

TopMedium Petra

Ik voel via de stem hoe de mensen zijn en veelal weet ik dan wat eraan de hand is. Ik voel veel energieën die ik mag ontvangen en doorgeven aan de mensen en ben ook een luisterend oor, met psychische problemen kunt u ook bij mij terecht. Stuur Uw dierbare foto en ik geef u uitleg op de foto readingen en kan invoelen. Negativiteit de baas worden en u verlichting geven, energie geven. Praten over zware tijden als ondernemer, rouwverwerking, relatiecrisis?
Zoek je mij? Ik ben Petra en bied jou een luisterend oor die jou graag wil helpen naar een oplossing?
Soms of vaak zijn er moeilijkheden in het leven klein en groot en zijn niet alleen te dragen.

Het zijn vaak behoorlijke doorzetters die door uiteenlopende redenen geneigd zijn om maar door te gaan. Je wil een ander niet lastig vallen met je problemen of klusjes bijvoorbeeld. Je vergeet dan soms dat je er zelf ook nog bent.
Herken je dat en wil je hulp vragen en geef het aan waar je mee zit?

Op relatiegebied om hulp te vragen.
Hoe komt dat? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wat loopt er mis in je relatie, welke invloed heeft jouw partner op je relatie of seksleven? Op welke manieren kun je hulp vragen? Misschien wil je mijn mening of advies? Samen kunnen we kijken wat voor jou het beste werkt.

Ook als je ondernemer bent en je voelt je bezwaard om hulp in te roepen? Ken je ook dat gevoel van onrecht, pijn en verdriet omdat je belazerd bent? Ik help je op weg om beter voor jezelf op te komen en dat zal behoorlijk zijn vruchten af gaan werpen.
Ik geef je de ruimte om je verhaal op jouw manier te doen. Je kunt ook aangeven wanneer je juist behoefte hebt aan meedenken, een knuffel, iets leuks te gaan doen.

Hulp vragen kan de nodige spanningen oproepen. Dat is heel normaal en hoort erbij. Je zult merken dat als het een paar keer goed gaat, de spanning wat zal zakken omdat het dan normaler wordt om hulp te vragen. Begin met kleine stapjes en blijf regelmatig hulp vragen.

Rouwverwerking overlijden dierbare of huisdier
Je hebt jarenlang veel plezier en veel liefde gehad aan je dierbare of geliefde huisdier. Ik weet als geen ander hoe het is om zielsveel van je geliefde of huisdier te houden. Dan komt de dag dat je afscheid moet nemen van je geliefden en komt de rouwverwerking. Misschien zit je heel moeilijk en kun je je verhaal aan niemand kwijt? Ik ben er voor je en heb oprechte interesse in je verhaal. Het is namelijk de mogelijkheid om er voor jou te zijn!
Ik zie uit naar je telefoontje, of chatten mag natuurlijk ook. Ik ben er voor je. Lieve groetjes, Petra
BE0907 37429150cpm
057 00:00:00

Medium Sha

Aangeboren helderheid, helderwetend, heldervoelend.Heb je een situatie op het gebied van liefde, wil weten wat er gebeurt in je relatie of als je binnenkort de liefde van je leven zal vinden.
Veder ben ik gespecialiseerd in het voelen van derden en ook op je dierbare die er niet meer zijn. Ik begeleid mensen met relatie stress en angsten, zodat levens situaties een betere beeld krijgen. Ik verbreek ook zwarte Maggie.
Wil je allemaal weten wat de astronauten te zeggen hebben dan moet je niet twijfelen om constant te maken.
BE0907 37429150cpm
081 00:00:00

Medium Miranda

Hoi,wees welkom! Ik ben Miranda en help u graag opweg,mijn motto is wees jezelf dus geen vraag is te gek!

Helderwetend / Helderhorend / Helderziend / Tarotkaarten / Soulmates kaarten / Zielsliefde kaarten.
BE0907 37429150cpm
078 00:00:00

Krachtig medium Lucia

Welkom, ik ben Medium Lucia en sta bekend als een krachtig helderziende, helderwetende kaart-legger. Ik kan je helpen bij relatie problemen en met vragen over je toekomst.
BE0907 37429150cpm
022 00:00:00

Top medium Pleuntje

Hallo lieve jij. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben een betrouwbaar en zuiver gediplomeerd medium met jarenlange ervaring.
Ik laat mij ondersteunen door mijn lenormand kaarten .
Al vanaf kind ben ik sterk intuïtief.
Helderwetend heldervoelend helderhorendheid helpen mij hierbij.

Soms is het allemaal een beetje te veel. Laat mij u dan bijstaan.

Bent u op zoek naar antwoorden, naar inzichten of heeft u misschien een advies nodig? Ik kan u helpen om op het goede spoor te komen naar meer innerlijke balans.

U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik zal u altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan vanuit innerlijke wijsheid en liefde !
BE0907 37429150cpm
073 00:00:00

Top Medium, Paragnost Hendrik

Graag heb ik een duidelijk gerichte vraag en op welk gebied dit is.
Ik ben helderziend, helderhorend, helderwetend en intuitief gesprekspartner.
Geef rituele energie overdrachten en geef antwoorden op alle mogelijke vragen, heb luisterend oor en geef advies.
Zit je vast, kom je niet verder, is het leven zwaar, dan werk ik aan verlichting.
Zit u met groot verdriet dat moeilijk is te verwerken? .....dan voel ik in op uw situatie.
Ik ben gediplomeerd relatie coach wat inhoud dat vragen over liefde, relatie problemen en/of scheiding tot mijn specialisaties behoren.
Ook voor een volledige begeleiding of healing sessie op afstand bent u bij mij welkom.
BE0907 37429150cpm
044 00:00:00

Myriam

!! BEST CHATTEN !! Negatieve energie, blokkades, indrukken en entiteiten verwijderen om je goed te voelen. Vragen direct beantwoord krijgen met pendel. Hoogsensitief.

Hallo mooi mens, via deze weg wil ik je helpen bij je spirituele en persoonlijke groei. Mijn weg begon in 1986 toen ik afgestudeerd was als binnenhuisarchitecte. En met vol enthousiasme begon ik te werken. Maar toen kwamen ongekende angsten naar boven, ja ik noemde het angsten. Omdat hoogsensitief nog niet bestond. Ook artsen konden me niet begrijpen. En zo is mijn zoektocht begonnen.

Nu kunnen we meer zeggen dat energieën die ons blokkeren. Zo is mijn zoektocht begonnen. Zoeken naar oplossingen voor wat je niet meer kan en die anderen normaal vinden vb drukke ruimtes. Ik werd er moe van. Ben begonnen met boek de Celestijnse belofte, dan cursussen, thuisstudie want in groep lukte dat niet oa Bachbloesems, Ho'oponopono, EMDR, trauma-coaching, huizen energetisch zuiveren, pendelen, tarot, veel engelenkaarten, Reiki behandelingen, inwijdingen, Access Bars, kristallenwinkel, Lenormand. Door de ervaringen in mijn winkel en praktijk, die ik nu 20 jaar heb wil ik mensen helpen terug zichzelf te zijn.Entiteiten, en negativiteit en blokkades die je belemmeren wegnemen dat je je weer beter voelt. Kan zeker op afstand. Ook met chat. Kan ook innerlijke rust brengen en spanningen wegnemen samen met mijn gidsen. Pendelen. Numerologie, Luisterend oor, advies geven. Kaarten.Dank uMet vriendelijke groetjes

En nog een heel fijne dag


Myriam
BE0907 37429150cpm
001 00:00:00

Medium Nikkie

Als je even vastloopt en wat advies of inzicht wilt in je situatie kan ik je ondersteunen en weer verder helpen . Of als je gewoon even je verhaal kwijt wilt en het fijn vind dat er iemand met je meedenkt en luistert. Soms kijk ik net iets anders naar je situatie omdat ik helderziend en helder voelend ben wat een hulp kan zijn om bepaalde momenten wat makkelijker door te komen.
Ik kan je ondersteunen dmv verschillende technieken zoals reiki of quantum touch wat heel fijn kan zijn als je het even wat zwaarder hebt.
Je kan bij mij ook terecht met vragen over je dier of een reading voor je dier.
BE0907 37429150cpm
030 00:00:00

Iwan

Ik doe geen toekomstvoorspelling maar loop jij vast in je dagelijks leven? Wil jij jouw verhaal kwijt?
Ik kan jou helpen om je eigen kracht en balans terug te vinden. Ondersteuning bieden bij jouw zelfontwikkeling en levens lessen waardoor jij alles weer helder voor ogen krijgt en dichter bij jezelf en je gevoel kan blijven.

Wil jij jouw levensdoel ontdekken/uitzoeken neem dan contact op en samen komen we verder in het bereiken van jouw doelen!
BE0907 37429150cpm
075 00:00:00

Ervaren Medium Dominique

Welkom, Ik ben dominique en wil je zeker helpen met al jouw vragen. Ik sta meteen klaar om ook een antwoord te bezorgen.
Ik heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik gebruik mijn gidsen kaarten pendel en ook foto. Ik maak ook contact met overleden mensen.
Heb jij hulp of raad nodig? Je bent op het goede adres en altijd welkom
BE0907 37429150cpm
026 00:00:00

Paragnoste Latifah

Mijn naam is Latifah. Ik ben geboren met de gaven heldervoelend en helderwetend.
In combinatie met het leggen van tarot/oraclekaarten maak ik connectie met mijn guides.
Als je op het punt bent gekomen dat je klaar bent om je guides, ancestors en spirits om hulp te vragen. Dan is je volgende stap om je licht te doen schijnen in het doel wat voor je uitgeschreven staat. Ik bied je hier graag ondersteuning bij, ongeacht de kwestie of vraagstuk.
BE0907 37429150cpm
060 00:00:00

Helderziende Daphne

Helderziend en heldervoelend, geen medium! Ik kan dus niet met overleden familieleden voor u spreken. Vanaf kinds af aan opgevoed in de culturele invloeden van mijn Afrikaans Surinaamse grootouders. Respect voor uw verhaal en voor uw mening. U kunt mij alles vragen. Ik geef u op basis van uw geboortedatum en naam door wat ik zie en aanvoel. Met respect voor uw privacy uiteraard. Mocht ik iets niet weten of tot in detail kunnen doorgeven dan zal u dat altijd eerlijk van mij doorkrijgen. Ik heb altijd een luisterend oor!
BE0907 37429150cpm
058 00:00:00

Helderziend Medium Diantha

Als helder waarnemend, horend en heldervoelende medium wil ik jou bijstaan bij al uw vragen. Ik geef universele boodschappen door voor de korte nabijheid. Met hart en zien beantwoord ik uw vragen aan de hand van mijn lenormand kaartjes! 😊🍀
Groetjes Diantha
BE0907 37429150cpm
008 00:00:00

Medium Etien Buhrs

Graag laten we je kennismaken met medium, healer, magnetiseur en life coach Etién. Medium Etién kan feilloos je foto’s en energie uitlezen (psychometrie), je een healing op afstand bieden, arctic performance healing en je woning energetisch reinigen.
Medium Etién is jouw steunpilaar in jouw groeiproces. Hij helpt jou bij het vinden van antwoorden op de meest gestelde levensvragen en brengt je dichter bij jezelf met een open en duidelijke blik.
In 2013 had Etién een bijna-doodervaring. Hierdoor maakt hij contact met een hogere vorm van bewustzijn waardoor hij zuiver op jouw energie kan invoelen.

Etién is woonachtig in Zweden waar hij nog méér in contact treedt met de aarde en de pracht van de natuur.

De specialiteiten van medium Etién

• gecertificeerd Quantum Touch
• soul body fusion
• communicatie met mens en dier
• paarden masseur in combinatie met etherische oliën
BE0907 37429150cpm
024 00:00:00

Peggy

Kan je wel even een steuntje in de rug gebruiken? Peggy luistert graag naar je en helpt je weer in je kracht te komen.
Weet jij precies wie jij bent en wat jij wilt in je leven? Of kan je wel wat hulp gebruiken om dat innerlijke stemmetje harder te laten roepen?
Geef woorden aan jouw dromen en verlangens. Want JIJ dat is toch waar je leven omdraait?

Elk gesprek met Peggy brengt standaard een stukje healing mee om meer zelfliefde te ervaren
BE0907 37429150cpm
036 00:00:00

Medium Melissa

Melissa staat bekend als zeer accuraat medium en paragnoste. Zij maakt hierbij gebruik van haar helderziende, heldervoelende en helderwetende gaven.
Loop jij vast op het pad dat jij bewandeld, of je zit in een zielsverwante connectie, dan kan ik samen met jou kijken en door voelen waar jij aan kan en mag werken. Met mijn kaarten kan ik je ook nog wat mooie inzichten geven over de komende tijd

Lieve warme groet Melissa
BE0907 37429150cpm
029 00:00:00

Paragnoste Petra

Ik help je graag verder, ik gebruik hierbij mijn helderziende en heldervoelende gaven en mijn gidsen. Ook werk ik met de kleine lenormand en engelenkaarten en kan een legging voor je doen met de zigeunerkaarten om antwoorden te vinden op jouw vragen. Wees welkom
BE0907 37429150cpm
040 00:00:00

Cosmic You

Als heldervoelend medium werk ik met diverse kaartleggingen, kristallen en pendels voor vragen over liefde, werk, het leven, moeilijke situaties en jouw spirituele pad.

Omdat Ik werk met energie, kan ik zeer goed invoelen in situaties en contact maken met iemands ziel om zo diverse levensvragen te beantwoorden.

BE0907 37429150cpm
018 00:00:00

Spiritueel lifecoach Francesca

Bellen = ENGELS-TALIG. Ik ben Francesca en ik ben een Lichtwerker, Spirituele Levenscoach en kaartlegster. Ik kan jou helpen bij Break up & Relatie problemen, Droomuitleg, Ontrouw & Narcisme, Uit elkaar gaan en Scheiding of familie en vrienden vragen en advies.
Mijn missie is om Licht, Begeleiding en Duidelijkheid te brengen wanneer er verwarring en verdriet is.
Ik help graag andere mensen om weer hun harmonie terug te vinden.
Ik ben empathisch en voel mensen met hun emoties en energie aan. Ik luister met een liefdevol hart naar jou en, met behulp van tarotkaarten en engelenkaarten, kan ik snel antwoord geven op vragen.
Mijn specialiteiten zijn spirituele groei, relaties en de Wet van Aantrekking om je levensdoelen te manifesteren.
Liefs, Francesca ✨

BE0907 37429150cpm
010 00:00:00

Medium/Paragnoste Sharon

Heb je behoefte aan wat spirituele inzichten? Loop je ergens tegenaan en wil je graag wat meer duidelijkheid of gewoon even met iemand praten. Ik help je graag met alle liefde verder! Als je een vraag hebt over de toekomst of hoe een bepaalde situatie zich zal ontplooien dan kun je bij mij terecht en leg ik wat kaarten voor je!

Ik ben een healer, spiritueel coach maar ook heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Dit gebruik ik bijvoorbeeld tijdens healings maar ook sta ik open voor informatie en deel dat graag met de mensen die hier behoefte aan hebben.

Ik help mensen verder op hun (spirituele) pad door middel van het geven van inzichten, advies en tools om jezelf door bepaalde situaties of blokkades heen te navigeren, of bij hun eigen intuïtieve ontwikkeling. Mensen die in een narcistische relatie zitten/zaten of mensen die zich in een Twin Flame journey bevinden kan ik ook verder helpen.
Waar kan ik bij helpen: Tweelingzielen relaties
Hulp bij ervaringen met narcisme
Intuïtieve ontwikkeling
Kaartleggingen

Opleidingen/cursussen:
Natuurlijke geneeswijzen (certificaat)
Mediumschap leerjaar 1 + leerjaar 2 (certificaat)
Ancient Egyptian Shamanism, Engelstalig (diploma)
Akashic Records Practitioner, Engelstalig (certificaat)

BE0907 37429150cpm
035 00:00:00

Medium Noelle

Welkom, Mijn naam is Noelle en ik ben paranormaal begaafd.
Ik ben boeddhistisch en werk naast mijn werk als medium ook als medici in het ziekenhuis. Ik ben veel buiten en zie de dieren en de natuur als mijn leermeesters.
Wat je van mij kan verwachten is dat, als jij mij daar toestemming voor geeft, ik met jou meekijk achter de schermen van de show van jouw leven. Jij bepaalt op welk levensvlak.

Samen met jou zoeken we jouw energetische knopen. Knopen kan je zien als emotionele triggers, pijnlijke patronen die steeds terug komen, of obstakels waar je maar niet doorheen komt. Soms zijn deze knopen generationeel en zitten ze al jaren energetisch in de familie. Soms zijn ze van een recente ervaring. Hoe dan ook geeft het leven je een uitnodiging tot groei wanneer de knopen door ervaringen zichtbaar worden. Ik kan je handvatten geven hoe je deze knopen los kunt halen om zo nog meer te kunnen leren en genieten van jouw unieke levenservaring.

Ook kan ik jou spiritueel ondersteunen bij verschillende rouwprocessen of bij vragen over dierbaren die fysiek de aarde hebben verlaten. Je mag mij foto's sturen als je je daar prettig bij voelt. Deze kan ik energetisch lezen en kunnen de Reading ondersteunen.

Ons onderbewustzijn communiceert met ons door dromen en soms door lichamelijke en/of geestelijke klachten. Het is een geschenk dat de medische zorg bestaat. Maar kunnen begrijpen wat onze ziel en ons lichaam ons wil vertellen is magisch. Ook hier kan ik jou bij ondersteunen.

Planeet aarde is de meest uitdagende planeet om te incarneren. Er valt enorm veel te zien en vooral te leren! We zijn hier allemaal gekomen met een zielsdoel. Tijdens onze unieke levenservaring komt er fysiek, emotioneel, relationeel en spiritueel een hoop op ons af. Het is heel normaal om soms het overzicht kwijt te zijn. Jou helpen op dit soort momenten is de rede van mijn incarnatie.

Mijn grootste wens is om aan jou over te mogen brengen is de boodschap dat : het leven voor ons is, nooit tegen ons. Al voelt het soms wel zo. En dat is mijn doel. Om jou te helpen met het leven te ervaren als onze beste vriend in plaats van onze grootste vijand.
BE0907 37429150cpm

About Infinity Chat

Infintiychat is created with a clear goal! Making a difference in the service of spiritual coaches to everyone who asks for a helping hand through their spiritual gifts. Pureness and honesty is our mantra. Because of the experience on both sides, of being client and advisor, it was time for change and a place where you can talk in a loyal and honest way to someone who has one goal wich is to help you. From that point the idea came to research both sides and work on improvements. With one sole purpose to achieve more satisfaction for both clients as coaches during the chats or calls.

Immediately call or chat with a medium

Or create a free account Top up your call/chat credit and Start calling or chatting.

Create an account

Mental and spiritual coaching

Don't keep walking around with headache from overthinking or with this rock feeling in your stomach because of heartache. At Infinitychat you get personal attention and guidance which helps you to move on. You can easily get in touch with one of our coaches who all have their own specialty's, having a chat with a spiritual coach, a psycic of a clairvoyant.We listen to you and can help you move on. We look at the situation just a little bit different and can help you to get back on track with situations you keep struggling with for a long time.

What is important to you?

Are you looking for answers to your life story, are you doubting the future? Have you lost a loving familymember or a good friend? Maybey you just need someone to listen but without giving unwanted "good" advice.

Are you having trouble dealing with your heartbreak or maybey you can't get over your ended relationship? Maybey jou need a little bit more guidance , are you searching for confirmations about thing your are doubting for already for al long time.

Just have a chat with one of our coaches or psycics because all we want is for you to feel better.

Easy steps to make your own free account and talk to one of the coaches within 5 minutes. Do you want to pop up your credits right now or maybe at an other moment? Everything is possible! If you want to know more about how we work at Infinitychat,or what we do to keep the quality of our service high , than take a look at 'how it works'.

Our coaches

We believe it is important that our services really make a difference for you.Coaches who really listen to you and have a sole purpose to help you move on. Sometimes you will hear things that we could impossibly know but you did not tell us either. There is of course only one way how you can figure this out.

Our professional coaches are available from 12.00 till 24.00h to listen to you and think along or help you find answers for your questions.

We can help you explain returning dreams of give advice how to deal with certain (difficult)situations like realtionship endings or a lost love.If you have questions about your future or about soulmates and twinsouls we can also help you with this.

Most of our coaches have proven them self beeing psycic or clairvoyant and all use their own specialty like photoreadings, cardreadings,healings or using a pendulum.They all followed a strictly procedure so we can garantee the quality of being able to offer their services to you. If you want to know how their screening works , take a look at how it worksand read for your self.

Etién Buhrs Medium and life coach

View more coaches

Tom's Blog

Spiritual health | Part 1

She read many books, especially on personal development and her entire working life had been devoted to 'helping people'.
Read more

Spiritual health | Part 2

I'd rather die then. Puzzle pieces started to fall into place and the word 'vulnerability' came through very strongly.
Read more
Read more

sign up for the newsletter

hallo

Sign up for our newsletter

If you don't want to miss our promotions and want to be kept informed of all the news from Infinitychat!