img
065

TopMedium Petra

Ik voel via de stem hoe de mensen zijn en veelal weet ik dan wat eraan de hand is. Ik voel veel energieën die ik mag ontvangen en doorgeven aan de mensen en ben ook een luisterend oor, met psychische problemen kunt u ook bij mij terecht. Stuur Uw dierbare foto en ik geef u uitleg op de foto readingen en kan invoelen. Negativiteit de baas worden en u verlichting geven, energie geven. Praten over zware tijden als ondernemer, rouwverwerking, relatiecrisis?
Zoek je mij? Ik ben Petra en bied jou een luisterend oor die jou graag wil helpen naar een oplossing?
Soms of vaak zijn er moeilijkheden in het leven klein en groot en zijn niet alleen te dragen.

Het zijn vaak behoorlijke doorzetters die door uiteenlopende redenen geneigd zijn om maar door te gaan. Je wil een ander niet lastig vallen met je problemen of klusjes bijvoorbeeld. Je vergeet dan soms dat je er zelf ook nog bent.
Herken je dat en wil je hulp vragen en geef het aan waar je mee zit?

Op relatiegebied om hulp te vragen.
Hoe komt dat? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wat loopt er mis in je relatie, welke invloed heeft jouw partner op je relatie of seksleven? Op welke manieren kun je hulp vragen? Misschien wil je mijn mening of advies? Samen kunnen we kijken wat voor jou het beste werkt.

Ook als je ondernemer bent en je voelt je bezwaard om hulp in te roepen? Ken je ook dat gevoel van onrecht, pijn en verdriet omdat je belazerd bent? Ik help je op weg om beter voor jezelf op te komen en dat zal behoorlijk zijn vruchten af gaan werpen.
Ik geef je de ruimte om je verhaal op jouw manier te doen. Je kunt ook aangeven wanneer je juist behoefte hebt aan meedenken, een knuffel, iets leuks te gaan doen.

Hulp vragen kan de nodige spanningen oproepen. Dat is heel normaal en hoort erbij. Je zult merken dat als het een paar keer goed gaat, de spanning wat zal zakken omdat het dan normaler wordt om hulp te vragen. Begin met kleine stapjes en blijf regelmatig hulp vragen.

Rouwverwerking overlijden dierbare of huisdier
Je hebt jarenlang veel plezier en veel liefde gehad aan je dierbare of geliefde huisdier. Ik weet als geen ander hoe het is om zielsveel van je geliefde of huisdier te houden. Dan komt de dag dat je afscheid moet nemen van je geliefden en komt de rouwverwerking. Misschien zit je heel moeilijk en kun je je verhaal aan niemand kwijt? Ik ben er voor je en heb oprechte interesse in je verhaal. Het is namelijk de mogelijkheid om er voor jou te zijn!
Ik zie uit naar je telefoontje, of chatten mag natuurlijk ook. Ik ben er voor je. Lieve groetjes, Petra
BE0907 37429150cpm

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!