Wat is een medium?
De online mediums van Infinitychat

Wat is een medium?

Er worden uiteenlopende associaties aan het begrip ‘medium’ toegekend, waardoor er regelmatig verkeerde interpretaties ontstaan. Dit schept verwarring en onduidelijkheid, waardoor mensen door de bomen het bos niet meer zien. Infinitychat werpt een licht op het begrip ‘medium’ en wat een medium precies doet.

De gave van een medium

Een medium wordt verondersteld middels het zesde zintuig contact te leggen met de energie uit de geestelijke wereld. Hij of zij channelt de energie van een overleden dierbare (waaronder ook (huis)dieren). Ook de communicatie met engelen en andere inmateriele zaken behoren tot de gave van een medium.

Onder 'channelen' verstaan we vaak 'communiceren' met de geestelijke wereld en alles dat in verbinding staat met de 'niet-fysieke-wereld'. Binnen de parapsychologie verwijst de term 'medium' naar alles dat met het paranormale verband houdt.

Duidelijke mediamieke boodschappen

Een medium krijgt de ingegeven spirituele boodschappen, die afkomstig zijn uit de geestelijke wereld, altijd op een duideijke wijze door. Vervolgens zal hij of zij de verkregen informatie, in begrijpbare en heldere boodschappen vertalen.

Online mediums van Infinitychat

Ben je op zoek naar antwoorden en inzichten van een overleden dierbare, dan ben je bij Infinitychat aan hét juiste adres. Onze online mediums zijn zorgvuldig geselecteerd én gescreend op hun expertise. Ons team van online mediums staan garant voor een eerlijk, zuiver en oprecht gesprek.

Via de pagina onze online mediums kan je jouw medium naar keuze selecteren. Liever een persoonlijke voorstelling van onze online consulenten, navigeer naar de pagina onze mediums stellen zich voor.

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!