Consulent worden bij Infinity Chat

Wil jij graag mensen helpen met hun levensvragen? Kun jij met reguliere of alternatieve methodes mensen helpen en tot nieuwe inzichten brengen?

Iedereen is welkom bij ons, maar Infinity-chat staat wel voor exclusiviteit. Alleen de allerbeste en ervaren consulenten sluiten zich bij ons aan.

Durf jij het aan?

Wat kun je van ons verwachten

Vanuit Infinity Chat zijn we graag betrokken bij de consulenten die bij ons werken. Want ook al werk je zelfstandig op zzp-basis bij Infinity Chat, we vinden het belangrijk dat je weet dat je er niet alleen voor staat. We checken regelmatig in bij onze consulenten om te horen of alles goed gaat, of je ergens tegenaan loopt.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat elke consulent een eerlijke en gelijkwaardige vergoeding per minuut krijgt. De vergoeding die je bij ons krijgt ligt hoger dan gemiddeld in onze markt.

Je kunt bij ons 10 uur per week of meer werken, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren. Zeker in het begin zullen we misschien nog wel rekening moeten houden met een stukje spreiding van beschikbaarheid. Continuïteit van onze dienstverlening aan klanten is namelijk een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsstandaard.

Klanten komen bij jou aankloppen met hun levensvragen en persoonlijke struikelblokken maar ook voor bijvoorbeeld droomuitleg, of met vragen als ‘Wat is mijn toekomst?’. We verwachten van je dat jij je vakgebied, maar óók je klanten serieus neemt. Dat houdt onder andere in dat je een oprechte, professionele houding laat zien en vertrouwelijk omgaat met de informatie die klanten met je delen.

Daarnaast is het belangrijk dat je een goed computersysteem gebruikt, met een moderne firewall of virusbescherming. Dat je tijdig je veiligheidsupdates uitvoert is in je eigen belang, maar zeker ook in dat van onze klanten.

Verder een stabiele internetverbinding, je wilt natuurlijk niet dat jouw internet steeds uitvalt tijdens een chatsessie met de klant.

We besteden heel serieus aandacht aan de selectie door een uitvoerig screeningsproces. Tough love for a good cause:

  • Strikte selectie en gesprek
  • Video/beeldgesprek ter kennismaking

Wij waarborgen de kwaliteit van de samenwerking met jou, de dienstverlening aan cliënten en de privacy van iedereen.

  • Je bent tenminste 18 jaar oud
  • Je werkt op zelfstandige basis
  • Je bepaalt je eigen uren en werkdagen. Het is wel heel fijn als je af en toe ook op andere momenten inzetbaar bent, maar alleen als dat nodig is voor de continuïteit van onze dienstverlening
  • Je streeft net als wij naar kwaliteit en betrouwbaarheid

Voor algemene vragen of meer informatie kun je ook even een terugbelverzoek achterlaten op onze contact-pagina.

Ja ik meld me aan

Ja ik meld me aan

*(verplicht)

hallo

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!