Wat is een helderziende?
Helderziendheid uitgelegd

De term ‘helderziende’ wordt niet altijd in de juiste context gebruikt. Helderziendheid refereert naar het vermogen om via buitenzintuigelijke wijzen beelden te zien van gebeurtenissen, die betrekking hebben op het verleden, het heden en de toekomst.

We kunnen de benaming ‘helderziende’ breed interpreteren. Zo kan de persoon in kwestie (de helderziende), ‘helder zien’. Niet altijd neemt hij/zij scherpe beelden waar. Die beelden bestaan voornamelijk uit wazige en onsamenhangende flitsen, die de helderziende persoon naar begrijpbare boodschappen vertaalt.

Iedereen bezit een bepaalde vorm van helderziendheid. Bij de een is die meer ontwikkeld dan bij de ander. Een hoge vorm van gevoeligheid en openstaan om antwoorden en inzichten vanuit het universum te ontvangen, vormen de rode draad om helderziendheid te ontwikkelen.

Helderziende waarnemingen uit het verleden, het heden en de toekomst

De helderziende persoon ziet middels het ‘zesde zintuig’ beelden die afkomstig zijn uit het verleden, ontvangt beelden van het heden en krijgt beelden door over de toekomst. Het medium kan die beelden op uiteenlopende manieren doorkrijgen. Dit kan aan de hand van een foto, een bepaalde emotie, een gemoedstoestand, een stem of middels de energie die iemand met zich meedraagt.

In onze huidige maatschappij lopen mensen vaak rond met (levens)vragen over liefde, werk, financiën, enzovoort. Dit is wat wij bij Infinitychat uiteenzetten: jouw prangende levensvragen beantwoorden op een eerlijke, zuivere en integere manier.

Onze online helderzienden

Onze online helderzienden zijn vakkundig gescreend en geselecteerd om jou de inzichten te geven die je zoekt. De consulenten van Infinitychat bieden je op een objectieve manier een luisterend oor aan. Zij nemen de tijd die jij nodig hebt zodat je sterker in je schoenen staat. Dit doen we met een team van helderzienden die met hart en ziel hun vak beoefenen.

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!