Gratis online kaartleggen

Bij Infinitychat kan je gratis kaartleggen middels onze wekelijkse kaartleggingen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met onze spirituele online consulenten. Onze consulenten maken gebruik van uiteenlopende kaartendecks, waaronder:

  • Lenormandkaarten;
  • Tarotkaarten;
  • Engelenkaarten;
  • Zigeunerkaarten;

Hoe werkt de rubriek online kaartleggen?

Neem een moment voor jezelf en adem eens goed diep in en uit. Vervolgens kies je hier beneden een kaart die jouw aandacht trekt. Klik tot slot op de kaart die je gekozen hebt en lees jouw persoonlijke boodschap.

Extra tip: heb je een bepaalde kaart gekozen, dan is het aangewezen om de boodschap goed in je op te nemen. Kom je er halsoverkop niet uit of begrijp je de boodschap niet, raadpleeg dan een van onze online consulenten. Zij kunnen middels hun spirituele kennis jouw boodschap verder uitdiepen en verduidelijken.

Kaart 1

Het zoete

Heb het leven lief

Deze kaart wilt jou herinneren aan het zoete van het leven, het vrolijke en sensuele gedeelte wat er altijd is, ongeacht de situatie waar je in zit. Het wil je herinneren om de vruchten te plukken van datgene waar je zo hard aan gewerkt hebt en je te laten leiden door je gevoel. Even weer zien wat het menselijke leven nu echt betekend.

Time-out

Kijk waar je van kan genieten

De meeste van ons mensen zijn enorm druk met het opbouwen van een bestaan en financiele zekerheden. Wat uiteraard begrijpelijk is in deze tijden, maar probeer even voor jezelf een time out te creeeren. Even een moment van plezier of vreugde en contact maken met je geliefde, je kinderen of de natuur bijvoorbeeld. Even weer zien dat mens zijn niet alleen presteren is maar ook genieten van het leven belangrijk is

Kaart 2

Lot of bestemming

De tijdlijn van je leven

Wellicht sta je op een kruispunt in je leven en moet je beslissen welk pad je inslaat. Blijf je de weg volgen die je ingeslagen bent of is het nodig om een andere weg te gaan bewandelen? Deze keuzes zijn alles behalve gemakkelijk maar het is belangrijk dat je er in ieder geval goed bij stil staat. Misschien betreft het een andere baan, je relatie of het nemen van een moeijlijk besluit. Hoe dan ook, deze kaart herrinnert je eraan dat het hoe dan ook moed vraagt en vertrouwen vereist in jezelf

Wat is jouw plan

Houd je eigen doel voor ogen

Op de momenten dat je geconfronteerd word met onbekende dingen is het normaal dat er twijfel is en je onzeker kan worden van de mogelijkheden. Dit hoort eigenlijk gewoon bij het leven, en onthoud bij het maken van jouw keuzes dat de enige manier om van de twijfel en onzekerheid af te komen is om door het proces heen te gaan. De enige goede keus is diegene waar jij je goed bij voelt dus vertrouw op jezelf.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!