Gratis online kaartleggen

Bij Infinitychat kan je gratis kaartleggen middels onze wekelijkse kaartleggingen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met onze spirituele online consulenten. Onze consulenten maken gebruik van uiteenlopende kaartendecks, waaronder:

  • Lenormandkaarten;
  • Tarotkaarten;
  • Engelenkaarten;
  • Zigeunerkaarten;

Hoe werkt de rubriek online kaartleggen?

Neem een moment voor jezelf en adem eens goed diep in en uit. Vervolgens kies je hier beneden een kaart die jouw aandacht trekt. Klik tot slot op de kaart die je gekozen hebt en lees jouw persoonlijke boodschap.

Extra tip: heb je een bepaalde kaart gekozen, dan is het aangewezen om de boodschap goed in je op te nemen. Kom je er halsoverkop niet uit of begrijp je de boodschap niet, raadpleeg dan een van onze online consulenten. Zij kunnen middels hun spirituele kennis jouw boodschap verder uitdiepen en verduidelijken.

Kaart 1

Veiligheid

Stel je hart maar open

Je moet je nu openen om op een andere manier steun te ontvangen, van die mensen en dieren die al in je leven zijn en alles waardoor je omringt word op een liefdevolle manier. Door alles wat je meegemaakt hebt of het nu door ervaringen uit je verleden, karma of huidige trauma's is, vele mensen zijn wantrouwig of achterdochtig geworden en voelen zichzelf geblokkeerd als ze ineens steun krijgen wnat dat is niet wat we geleerd hebben. Je moet het namelijk alleen doen in de maatschappij

Wees die verandering

En geef je angsten uit handen

Een moeijlijk stuk om te leren want jezelf kwetsbaar open stellen is een alarm die afgaat, maar het is nu de tijd om die uitdaging aan te gaan en te gaan ervaren dat het ook anders kan en gaat zoals het eigenlijk hoort te zijn. Je mag nu het kado aanpakken om zachter te worden met je ervaringen en je hart openen door zachter te worden tussen alle ups en downs in op de momenten dat je eigenlijk wilt verharden.

Kaart 2

Neem een beetje tijd

De hartslag van het leven

De planeet heeft een bepaalde hartslag en het lijkt erop dat jij op een bepaald moment het contact hiermee bent verloren. Welke reden dit ook had, omdat het te pijnlijk werd of je het gevoel kreeg dat je niet meer gesteund werd of de kijk die je had naar de buitenwereld die een leegte teweeg bracht. Het gevoel wat je nu kunt hebben is dat je het contact weer wilt herpakken

Verlangen naar begrip

Laat het maar toe

Op het moment dat je gaat beseffen dat je zelf de sleutel in handen hebt om je weer met de hartslag van het leven en de aarde kunt verbinden is het tijd om deze stappen te gaan zetten. De sluier zal wegvallen en je zult merken dat de energie die al die tijd vast zat los komt en je weer een groter gevoel van eenheid zult ervaren. Het gevoel hebben van verbinding komt weer tot leven in jezelf.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!