Gratis online kaartleggen

Bij Infinitychat kan je gratis kaartleggen middels onze wekelijkse kaartleggingen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met onze spirituele online consulenten. Onze consulenten maken gebruik van uiteenlopende kaartendecks, waaronder:

  • Lenormandkaarten;
  • Tarotkaarten;
  • Engelenkaarten;
  • Zigeunerkaarten;

Hoe werkt de rubriek online kaartleggen?

Neem een moment voor jezelf en adem eens goed diep in en uit. Vervolgens kies je hier beneden een kaart die jouw aandacht trekt. Klik tot slot op de kaart die je gekozen hebt en lees jouw persoonlijke boodschap.

Extra tip: heb je een bepaalde kaart gekozen, dan is het aangewezen om de boodschap goed in je op te nemen. Kom je er halsoverkop niet uit of begrijp je de boodschap niet, raadpleeg dan een van onze online consulenten. Zij kunnen middels hun spirituele kennis jouw boodschap verder uitdiepen en verduidelijken.

Kaart 1

Kracht

vertrouwen

Je functioneert met een rustige, toegewijde kracht. je weet je gesteund door je achterban. Je kent geen onbevredigde behoeften en werkt door met een niet aflatende kracht. Je bent klaar voor je taken, en kunt daar op een prettige en succesvolle manier aan werken. Concrete ambities worden omgezet in behapbare taken.
Raad: Ga door waar je mee bezig bent. Vertrouw op je eigen kunnen en je achterban.

Kaart 2

Ga dromen

Wat wil jij?

Je hebt het gevoel is dit het nu! Het wordt tijd om het kind in de volwassene de baas te worden. De kaart laat zien dat het tijd is om te gaan dromen.
Raad: Kijk alleen naar wat je zou willen, wat je echt leuk vind, sta open voor je verlangens, zonder na te denken hoe je je verlangens zou kunnen realiseren. Het is tijd om te gaan dromen en kijk later achter welke droom je aan wilt gaan.

Kaart 3

Verbetering

hulp uit onverwachte hoek

Je merkt dat er mensen of instanties zijn die je willen helpen om verder te komen. Je hebt anderen er kennelijk bewust of onbewust van weten te overtuigen dat jouw plannen de moeite van hun steun waard zijn. De hulp die je krijgt, is tastbaar en helpt je ook echt. Het kan financiële hulp zijn maar ze kan ook op een andere manier geboden worden. In ieder geval is ze merkbaar en voelbaar en het is prettig om te ervaren dat er mensen zijn die je willen helpen.
Raad: Zoek hulp, ga op zoek naar mensen die bereid zijn om je te steunen met het project waar je mee bezig bent. Praat over je plannen met zoveel mogelijk mensen. Soms kan hulp uit een onverwachte hoek komen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!