Gratis online kaartleggen

Bij Infinitychat kan je gratis kaartleggen middels onze wekelijkse kaartleggingen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met onze spirituele online consulenten. Onze consulenten maken gebruik van uiteenlopende kaartendecks, waaronder:

  • Lenormandkaarten;
  • Tarotkaarten;
  • Engelenkaarten;
  • Zigeunerkaarten;

Hoe werkt de rubriek online kaartleggen?

Neem een moment voor jezelf en adem eens goed diep in en uit. Vervolgens kies je hier beneden een kaart die jouw aandacht trekt. Klik tot slot op de kaart die je gekozen hebt en lees jouw persoonlijke boodschap.

Extra tip: heb je een bepaalde kaart gekozen, dan is het aangewezen om de boodschap goed in je op te nemen. Kom je er halsoverkop niet uit of begrijp je de boodschap niet, raadpleeg dan een van onze online consulenten. Zij kunnen middels hun spirituele kennis jouw boodschap verder uitdiepen en verduidelijken.

Kaart 1

Compassie

Als een stralende maan

Ben je op dit moment even het innerlijke gevoel van vrijheid of liefde voor jezelf kwijt? De rust en vrede die je eigenlijk zou willen ervaren omdat deze er van nature altijd is maar er op een of andere manier niet helemaal bij kunt komen? Probeer wat meer compassie voor jezelf te hebben en de positieve en spirituele kracht die er voor je is toe te laten en je hierin te laten ondersteunen

Bevrijd jezelf

Klaar met het neerwaartse

Op dit moment is het dringende verzoek aan jou om jezelf vrij te maken van alle negatieve emoties die je enkel en alleen maar naar beneden halen in je hele zijn. De angsten en oordelen van anderen; bevrijd jezelf hiervan en creeer een andere situatie voor jezelf zodat jij weer de kracht hebt om te groeien in je eigen proces en leven.

Kaart 2

Passie

Volg je pad

De boodschap die deze kaart je geeft is om je bij je doel te houden, jouw pad voor ogen te blijven zien welke je wilt bewandelen. Het is een illusie om te denken dat dit altjid gemakkelijk is maar je hebt zelf in de hand wat je op de moeilijke momenten doet. Geef jij op of ga je door?

Sta op

Doe wat je kunt

Ieder van ons is uniek in wie die is. Wel hebben we gemeen dat we altijd een keus hebben hoe we reageren in een situatie of deze moeilijk is of niet. Op dit moment word er van je gevraagd om wteeds opnieuw door te gaan, op te staan als je valt, door te zetten als het lastig is maar geef jouw eigen unieke levenspassie niet op. Het is het enige ware pad wat jij voor jezelf kan bewandelen die je leid naar het vinden van jouw innerlijke kracht en hartsgevoel maar ook het volgen van de passie die diep van binnen gehoord wilt worden. Het komt goed! Vertrouw en sta weer op.

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!