Wat is een Paragnost

Een paragnost,

wordt gedefinieerd als iemand die het vermogen (gave) bezit om gebeurtenissen waar te nemen die anderen niet kunnen waarnemen. De paragnost legt contact met een persoon of situatie middels helderziendheid en kan op die manier informatie over een persoon of situatie verkrijgen. Net zoals bij helderziendheid kan een paragnost dingen zien die voor anderen niet zichtbaar zijn.

Helderziend, helderhorend en heldervoelend

Een paragnost kan de gave van helderziendheid, helderhorend of heldervoelendheid bezitten. Concreet betekent dit dat een helderziende altijd een paragnost is, maar een paragnost hoeft niet altijd een helderziende te zijn.

Bovendien beschikt een paragnost over meerdere spirituele kwaliteiten (gaven). Daaropvolgend is het niet ongewoon dat een paragnost gebruik maakt van orakeltools waaronder Tarot-, Lenormand-, Engelen-, Zigeuner- en orakelkaarten.

De paragnosten van Infinitychat

Infinitychat is hét online platform waar je in contact kan komen met een paragnost naar keuze. Onze spirituele online consulenten zijn zorgvuldig gescreend op hun gaven en kwaliteiten.

Heb je vragen over liefde, werk, financiën, verleden, heden of toekomst? Ben je op zoek naar een professioneel consult of een luisterend oor? Dan ben je bij Infinitychat aan het juiste adres.

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!