Contact

Infinity chat staat voor topkwaliteit.

We worden er natuurlijk blij van als we horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening, maar vertel het dan vooral ook aan een ander!

Laat het ons weten

Vertel het aan ons als in jouw beleving niét alles gaat zoals het moet. Als je bijvoorbeeld door een vervelende internet-storing of een andere oorzaak uit de chat bent gegooid. Of als bij het opwaarderen van je credits een betaling niet goed lijkt te gaan.

Stuur een email met jouw ervaring naar contact@infinitychat.nl. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. We helpen je waar mogelijk, denken met je mee. We willen graag weten waar we onze service nog verder kunnen verbeteren.

Integer,Begripvol

Als je minder haast hebt of gewoon liever wilt dat wij contact met jou opnemen, kun je heel makkelijk in dit formulier je contactgegevens invullen. Wij zullen volgens afspraak contact met je opnemen. Geen vraag is te gek, je kunt altijd een eerlijke reactie van ons verwachten.

Wil je meer weten over hoe het opwaarderen van je tegoed in zijn werk gaat, of een chatsessie in het algemeen? Check dan eerst even onze 'Hoe het werkt'-pagina.

Ben je zelf coach of heb je zelf bepaalde gaven of bijzondere talenten en zou je graag mensen willen helpen via Infinity Chat? Check dan gauw de pagina 'vacature'.

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk om met je gegevens. Als je dit formulier invult ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen.

Contact opnemen

Contact

hallo

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!