Wil jij een powerfull co-creator worden?

Maar raak je in de war van verschillende verhalen over manifesteren waarbij ieder een andere methode heeft en weet je nou niet wat echt werkt? Dan is dit iets voor jou! Met deze technieken behaal jij succes!

Onze webinars helpen je om de beste versie van jezelf te worden

Loslaten met de volle maan
€ 24,95

Webinar 1 - start nu met het creeren van jouw droom realiteit en word een krachtige co-creator.
Je gaat in dit webinar aan de slag om de blokkades en overtuigingen die je tegenhouden om jouw ideale leven te leiden los te laten en te kunnen verwerken. Dit doe we door middel van creatieve energie waarin wij jou stap voor stap meenemen in dit proces en door middel van o.a een speciaal afgestemde begeleidde meditatie ook de dieper liggende blokkades aanpakken. Dit webinar bestaat uit 3 delen waar jij onbeperkt toegang tot hebt en je kunt volgen op het moment dat jou uitkomt. (wij adviseren om dit bij volle maan te doen om de beste resultaten te bereiken).
Ben jij er klaar voor? Start met het creeren van jouw droomrealiteit!
Bestel nu

Manifesteren met de nieuwe maan
€ 24,95

Webinar 2 - Maak jouw droom realiteit nog krachtiger met deze webinar
Wil jij met jouw doelen en idealen aan de slag en eindelijk eens neerzetten voor jezelf wat jij wilt?
Deze eenvoudig te volgen en toegankelijke webinar training helpt jou erbij om jouw dromen te bereiken. Door middel van het toepassen van creatieve energie nemen wij je mee op weg naar jouw doel.
Dit webinar bestaat uit 2 onbeperkt te kijken delen waardoor jij op je eigen tempo en moment de videotraining kunt bekijken. (wij adviseren om dit te doen tijdens de nieuwe maan).
Wil jij echt veranderingen zien in jouw realiteit neem dan nu de stap om op de juiste manier te gaan manifesteren wat wel welkom is in je leven en wees de schilder van jouw eigen levens schilderij!
Bestel nu

Combipakket met gratis bonusvideo
€49,95 € 44,=

Wil jij gelijk het volledige pakket met extra voordeel en een bonusvideo gratis?!?
Met dit volledige pakket van beide webinar trainingen ben je gelijk klaar om het hele programma onbeperkt te kunnen gebruiken en alle waardevolle tips en technieken toe te passen met het bereiken van jouw gewenste doelen en droomrealiteit.
Omdat wij adviseren om het hele programma te volgen voor de beste resultaten hebben wij speciaal voor dit pakket een bonusvideo gemaakt met effectieve tips zodat jij jouw dromen en doelen op een eenvoudige manier kunt bereiken en onderhouden.
Ben jij ook klaar met afwachten en wil je zelf gaan bepalen hoe jouw leven eruit komt te zien zet dan nu de stap naar jouw droomrealiteit!
Bestel nu

aanmelden voor de nieuwsbrief

hallo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij onze acties niet wilt missen en op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes van Infinitychat!